Allegro 99,7 % poleca (6149 ocen)
Google

Jakość

W Sadvit jakość nie jest jedynie pustym hasłem – to nasza misja.

Polityka jakości Sadvit Sp. z o.o.

Podstawowym celem działalności naszej firmy jest osiągnięcie pełnego zadowolenia wszystkich naszych Klientów oraz dostarczanie im produktów wysokiej jakości, bezpiecznych i autentycznych dostosowanych do wymagań konsumenckich, przy zachowaniu pełnej zgodności z wymaganiami przepisów prawnych w tym zakresie.

W działalności firmy kierujemy się zasadą by jak najlepiej zaspokoić potrzeby i wymagania naszych klientów poprzez ciągłą poprawę jakości dotyczącą zarówno oferowanych produktów jak i kontaktów handlowych, nawiązywanych między naszą firmą, a kontrahentami handlowymi. Cały swój wysiłek poświęcamy na stałą kontrolę jakości, ze szczególnym uwzględnieniem ich bezpieczeństwa zdrowotnego, przez wszechstronne zaangażowanie pracowników działających na wszystkich szczeblach firmy.

Staramy się, aby naszą jakością i wydajnością pracy w pełni konkurować z firmami z regionu i całego kraju. Nasze działania są poparte pełną autentycznością i identyfikowalnością surowców i produktów.

Ważnym aspektem naszej działalności jest kładzenie nacisku na kulturę bezpieczeństwa żywności poprzez zwiększanie świadomości pracowników w zakresie utrzymywania wysokich standardów. Skuteczne zarządzanie kulturą bezpieczeństwa żywności opiera się w naszym zakładzie przede wszystkim na nieskrępowanej komunikacji pomiędzy członkami zespołu.

Chcemy, aby znak firmowy kojarzył się naszym Klientom z zaufaniem i profesjonalizmem, a także rzetelną i fachową obsługą na każdym kroku.

Wychodząc naprzeciw rosnącym wymaganiom opracowano i wdrożono, wciąż udoskonalany, System Analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych – HACCP oraz zasady standardu sieciowego BRC Food.

Dla osiągania celów wynikających z założeń systemów, oraz ustawodawstwem w zakresie bezpieczeństwa produktów spożywczych, w fazie produkcji i magazynowania stosujemy Dobre Praktyki Higieniczne (GHP) oraz Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP).

Cały personel Firmy zna i stosuje politykę i procesy zawarte w Planie HACCP i dokumentacji towarzyszącej. 

Deklarujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby polityka bezpieczeństwa żywności była w pełni realizowana.

Owoce najwyższej jakości

Do produkcji naszych soków wykorzystujemy wyłącznie owoce, które są starannie wyselekcjonowane i pochodzą z naszych własnych sadów oraz od zaufanych dostawców. Następnie poddajemy je delikatnemu procesowi tłoczenia na zimno, aby zachować wszystkie cenne składniki odżywcze i naturalny smak owoców. Na koniec łagodnie pasteryzujemy, aby utrzymać świeżość oraz smak przez długi czas.

Jesteśmy przekonani, że doskonałe produkty stanowią fundament zadowolenia naszych klientów.

Badania laboratoryjne 
i certyfikaty

Nasze końcowe produkty poddajemy rygorystycznym badaniom laboratoryjnym, które pozwalają nam upewnić się, że spełniają normy i są wolne od niepożądanych substancji. Posiadamy prestiżowe certyfikaty, takie jak BRC (British Retail Consortium) oraz wdrożony system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), co stanowi potwierdzenie naszego spełnienia najwyższych standardów produkcji.

Nasze certyfikaty

Bądź na bieżąco z promocjami!

Zapisz się do newslettera, a my wyślemy Ci kod rabatowy na pierwsze zakupy.

    Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Sadvit sp. z o.o. na adres email kodów rabatowych oraz informacji marketingowych, ... * rozwiń
    * Pole obowiązkowe