Happy!
nr 6/2012
Czy wiesz, ile dobrego czerpie twój organizm z soku jabłkowego? Taki sok to bogate żrodło błonnika, a także polifenoli, które chronią przed nowotworami…
nr 09/2012
W takiej gamie smaków dostępny jest sok jabłkowy Sadvit. Tłoczony na zimno z najlepszych dojrzałych owoców…
2012
Sok tłoczony z owoców, naturalnie mętny, bez dodatku cukru i konserwantów to prawdziwa rzadkość. A taki jest właśnie sok….
nr 10/2012
Każda z nas powinna jeść przynajmniej 5 porcji warzyw i owoców. Porcja, czyli średniej wielkości owoc czy warzywo…
Coraz więcej lokalnych przedsiębiorców, którzy często posiadają własne plantacje owocowe, inwestuje w tłocznie i produkcję soków mętnych. Karol Bartczak, który jest właścicielem firmy Sadvit z rejonu grójeckiego…
Soki produkujemy praktycznie ze wszystkich odmian jabłek. Mieszankę do danej partii dobieramy tak, żeby sok był smaczny i atrakcyjny wizualnie. Bardzo ważna jest dla nas jakość surowca…